Skoči do sadržaja
Grawe SMART – proizvod životnog osiguranja u potpunosti prilagodljiv svim potrebama građana za investiranjem

Prateći potrebe tržišta GRAWE osiguranje je u poslednjih nekoliko godina uvelo nove proizvode osiguranja života. Među njima je i proizvod Grawe Smart namijenjen onima kojima je štednja prioritet. U osnovi ovog proizvoda je štedna komponenta što znači da novac iz godine u godinu vrijedi više.

U susret nedjelji štednje koja se u Crnoj Gori obilježava od 31.10.2019 do 06.11.2019 naš sagovornik je gospodin Miloš Mitrović, šef prodaje Grawe osiguranja.

Proizvod GRAWE Smart smo namijenili smo svim građanima između 15.-te i 65.te godine života. Na taj način smo omogućili da proizvod koristi kako mladim osobama tako i onima nešto starijim, ali i penzionerima. Proizvod je prilagođen u potpunosti potrebama svih građana i klijent sam odlučuje o tome koliko dugo želi da investira novac i na koji način želi plaćati premiju osiguranja. Ponudili smo mogućnost jednokratne uplate i tekuće plaćanje premije. GRAWE Smart je proizvod konkurentniji od većine proizvoda na bankarskom tržištu time što obezbjeđuje značajan profit, a klijent je istovremeno tokom cijelog perioda trajanja ugovora životno osiguran, što predstavlja dodatnu prednost i zaštitu kako za klijenta tako i za cijelu porodicu.” - izjavio je gospodin Mitrović.

 

Primjer sa jednokratnom uplatom premije

Pol: muškarac

Pristupna starost: 30 godina

Trajanje osiguranja: 20 godina

Jednokratna premija: 10.000 EUR

Osigurane suma za doživljenje: 14.106 EUR

Ukupno očekivani kapital (osigurana suma i očekivana dobit po isteku trajanja osiguranja): 19.789 EUR

 

Primjer sa tekućom uplatom premije

Pol: žena

Pristupna starost: 30 godina

Trajanje osiguranja: 25 godina

Godišnja premija: 500 EUR

Osigurane suma za doživljenje: 14.108 EUR

Ukupno očekivani kapital (osigurana suma i očekivana dobit po isteku trajanja osiguranja): 17.853 EUR

 

Od uvodjenja ovog proizvoda građani nam svakodnevno ukazuju svoje povjerenje kroz osiguranje svog života, čime broj korsnika GRAWE Smart-a konstantno raste.

'' Postoji još jedan bitan razlog za ovakav uspjeh a to je građani znaju koliko je važno imati pouzdanog partnera za životno osiguranje, i da je to upravo GRAWE.''zaključio je gospodin Mitrović.

Mitrović Miloš
tj. osiguranje vozila, konsultant