Skoči do sadržaja
ISTEK OSIGURANJA

Jedno od najčešće postavljenih pitanja odnosi se na temu šta budući osiguranik dobija po isteku ugovora.

Osim što dobija mogućnost da se kroz rentno osiguranje opredijeli da mu osiguravajuća kuća u mjesečnim ratama isplaćuje novac iz osigurane sume uvećan za dodatnu dobit koja se pripisuje tokom trajanja novozaključenog ugovora, osnovno je da se može odlučiti da mu se novac isplati odjednom.

Kao uspješna osiguravajuća kuća, koja ove godine slavi 15 godina poslovanja na tržištu Crne Gore i 191 godinu postojanja internacionalnog koncerna GRAWE, kao jednu od najbitnijih činjenica ističemo da smo do ove godine za više od 340 naših osiguranika isplatili preko 1.500.000,00 EURA. Za ovakav podatak veliku zahvalnost dugujemo upravo njima, jer su u našoj kući prepoznali sigurnost i dali nam povjerenje da upravljamo njihovim novcem, nudeći im zauzvrat stabilan oslonac kroz godine osiguranja.

U ovoj 2019 godini, planiramo da za više od 100 naših osiguranika isplatimo oko 750.000,00 EURA.

Ovim nastavljamo da ispunjavamo dato obećanje prilikom sklapanja ugovora da ćemo njihov novac ulagati pametno i sigurno, kako bi u nama imali sigurnog partnera za budućnost.

Za sve vas koji se još niste opredijelili da li i kako da uložite svoj novac, smatramo da će ovo biti dobra preporuka da nam se javite i počnete sa osiguranjem onog što je, kako mi uvjek kažemo, najvrijednije, a to je život!

tj. osiguranje vozila, konsultant