Skoči do sadržaja
GRAWE OSIGURANJE PROSLAVILO SV. VASILIJA OSTROŠKOG

U godini u kojoj proslavlja 15 godina poslovanja u Crnoj Gori, GRAWE osiguranje a.d. Podgorica, u svojim prostorijama, obilježava dan Sv. Vasilija Ostroškog kao slavu kćerke firme koncerna GRAWE u Podgorici, što je tradicija od njenog osnivanja.

Uz prigodan koktel, u prisustvu poslovnih partnera i prijatelja kompanije, nastavljamo tradiciju da se okupimo i razgovaramo u prijateljskoj atmosferi, u susret izazovima koji nas očekuju u narednom periodu.

''Želim da se zahvalim svima koji ste se svih ovih godina na ovaj dan sa nama i svojim prisustvom uveličavate ovu našu malu proslavu. Iza nas je niz godina u kojima smo uspjeli da se izborimo sa ozbiljnim izazovima kao što su preuzimanje društava Mekur osiguranje i Atlas Life, kao i uspješno integrisanje njihovih osiguranika u naš poslovni sistem. Obećavamo da u narednom periodu od nas možete očekivati odgovorne poslovne poteze i širenje ponude osiguranja, kako bi zadržali lidersku poziciju na tržištu, koju iz godine u godinu potvrđujemo.  Uz Vašu podršku nastavljamo da napredujemo i sigurno ulažemo kapital kako bi pružili čvrst oslonac svim našim sadašnjim i budućim osiguranicima'' – istakla je izvršna direktorica, Maja Pavličić.

tj. osiguranje vozila, konsultant