Skoči do sadržaja
GRAWE Kids - Djeca su naše najveće blago

Gdin. Mitrović, šef prodaje GRAWE osiguranja: Djeca su naše najveće blago, a naš program GRAWE Kids je siguran zalog za bolju budućnost

 

Prateći potrebe tržišta i kontinuirano uvodeći inovacije, GRAWE osiguranje je u poslednjih nekoliko godina uvelo nove proizvode osiguranja u oblasti osiguranja života.

Kao osiguravajuće društvo okrenuto najvećim vrijednostima porodici, GRAWE je stavilo akcenat na proizvod GRAWE Kids, formiran za najmlađu populaciju.

Osiguranje života za djecu po tarifi GRAWE Kids može da se zaključi za novorođenče, kao i dijete sa najviše 14 godina starosti.

Trajanje osiguranja može biti najmanje 6 godina (3 godine za jednokratnu uplatu premije), a najduže do 25. godine života.

Ugovarač osiguranja kod osiguranja života za djecu može biti roditelj, baba, deda, staratelj ili neko drugi. Osiguranik je isključivo dijete, a korisnik osiguranja po doživljenju je ugovarač osiguranja ili osiguranik - dijete, ako je punoljetno u trenutku isplate naknade osiguranja.

Miloš Mitrović, šef prodaje Grawe osiguranja je izjavio:Stavili smo akcenat na proizvod „Grawe Kids“ jer je to zaista izuzetno dobro rešenje za djecu i njihove roditelje. U perspektivi kroz ovaj vid osiguranja i štednje, možemo da obezbijedimo budžet za obrazovanje ili realizaciju nekog drugog plana – npr. za kupovinu automobila.”

Primjer sa jednokratnom uplatom premije

Pol: muško dijete

Pristupna starost: 0 godina

Trajanje osiguranja: 18 godina

Jednokratna premija: 10.000 EUR

Osigurane suma za doživljenje: 13.542 EUR

Ukupno očekivani kapital (osigurana suma i očekivana dobit po isteku trajanja osiguranja): 18.382 EUR

 

Primjer sa jednokratnom uplatom premije

Pol: žensko dijete

Pristupna starost: 8 godina

Trajanje osiguranja: 10 godina

Jednokratna premija: 5.000 EUR

Osigurane suma za doživljenje: 5.801 EUR

Ukupno očekivani kapital (osigurana suma i očekivana dobit po isteku trajanja osiguranja): 6.874 EUR

 

Primjer sa tekućom uplatom premije

Pol: muško dijete

Pristupna starost: 6 godina

Trajanje osiguranja: 19 godina

Godišnja premija: 500 EUR

Osigurane suma za doživljenje: 10.548 EUR

Ukupno očekivani kapital (osigurana suma i očekivana dobit po isteku trajanja osiguranja): 12.593 EUR

 

Primjer sa tekućom uplatom premije

Pol: žensko dijete

Pristupna starost: 0 godina

Trajanje osiguranja: 15 godina

Godišnja premija: 500 EUR

Osigurane suma za doživljenje: 8.025 EUR

Ukupno očekivani kapital (osigurana suma i očekivana dobit po isteku trajanja osiguranja): 9.230 EUR

 

On dalje pojašnjava : „Mislim da je program GRAWE Kids sjajna mogućnost da od samog rođenja imamo jasno rešenje za našu djecu i investiciju u njihovu budućnost. Kako se pokazalo do sada, od novembra 2014.godine, kada smo uveli ovaj proizvod, osiguranje može da bude i izuzetan (odličan) poklon, na primjer za rođendan djetetu ili polazak u školu. Ujedno, smatram da osiguranje života može da bude zanimljiv poklon i za roditelje jer time predviđamo sredstva koja u budućnosti mogu mnogo da znače u različitim prilikama. Pored toga, djecu na taj način učimo koliko je važno od malih nogu razmišljati o budućnosti, štedjeti i izdvajati za sopstvenu i sigurniju budućnost. Ponosni smo i na rezultat prodaje i broj polisa osiguranja za djecu koji već imamo. Ovaj program smo promovisali na Dječijem sajmu i drugim manifestacijama.”

Objašnjavajući koliko je važno imati dobrog partnera za život, drugim riječima  - Grawe Kids, Miloš Mitrović, šef prodaje Grawe osiguranja, je naglasio da se pažljivo analizira tržište prije nego što GRAWE plasira bilo koji novi proizvod, da se posmatra ponašanje klijenata i potencijalnih klijenata.

Posmatrajući rezultate prodaje i interesovanje roditelja (ili baka i deka), očigledno je osiguranje za djecu našem tržištu bilo neophodno!

 

tj. osiguranje vozila, konsultant