Skoči do sadržaja
Finansijski rezultat GRAWE osiguranja a. d Podgorica za III kvartal 2019 godine

Grawe osiguranje a.d Podgorica ostvarilo je, zaključno sa III kvartalom 2019 godine, bruto dobit od 2,48 miliona eura, što predstavlja jedan od najboljih poslovnih rezultata koje je naše Društvo postiglo u Crnoj Gori.

Bruto fakturisana premija na 30.09.2019. godine iznosi 4,6 miliona eura što predstavlja 39,2% učešća GRAWE-a na tržištu životnih osiguranja. Bilansna suma iznosi skoro 63 miliona eura i u odnosu na isti period prošle godine veća je za 17,23%. U ovoj godini će biti isplaćeno 107 naknada za istek ugovora o osiguranju što je dokaz lojalnosti naših klijenata, kao i doslednosti našeg Društva.

GRAWE osiguranje je izvanrednim poslovnim rezultatom dokazalo još jednom da je stabilan i pouzdan partner na tržtu osiguranja. Za nas je 2019.godina predstavljala nastavak ostvarivanja strateških ciljeva. Kontinuirani rast utemeljen je na kvalitetu naših proizvoda i prilagođen potrebama tržišta.

GRAWE osiguranje svih ovih 15 godina iva puno povjerenje svojih klijenata i poslovnih partnera i nastojaće da to povjerenje opravda i u narednom periodu sa još većim poslovnim ambicijama.  Stabilnost poslovanja pokazuje i podatak da je GRAWE lider na tržtu životnog osiguranja Crne Gore od osnivanja i sa ponosom dočekujemo proslavu jubileja 15 godina poslovanja u Crnoj Gori koji ćemo obilježiti u novembru ove godine“, izjavila je Maja Pavlič, izvršna direktorica GRAWE osiguranja.

tj. osiguranje vozila, konsultant