Skoči do sadržaja
GRAWE Presse
GRAWE

NEWSROOM

Grawe osiguranje a.d. Podgorica preuzelo Merkur osiguranje a.d. Podgorica

GRAWE osvojilo nagradu „Recommender Award 2010”

 

GRAWE koncern je ove godine po treći put nagrađeno nagradom „Recommender Award“ austrijskog udruženja za marketing. Ove godine je GRAWE pobjednik u kategoriji „Nadregionalna osiguranja” sa ocjenom „Izvrsna orijentisanost prema klijentima” i nagrađeno kao „firma godine” u Austriji.

Nijedno drugo austrijsko osiguravajuće društvo nije bilo toliko puta preporučeno od strane svojih klijenata kao „Grazer Wechselseitige Versicherung AG”. Kompanija iz Graca sa dugom tradicijom je na ovogodišnjoj dodjeli nagrade „Recommender Award“ – austrijske nagrade za orijentisanost prema klijentima, kojom se nagrađuju banke i osiguranja, bila dvostruko uspješna: Pobijedila je u kategoriji „Nadregionalna osiguranja" sa ocjenom "Izvrsna orijentisanost prema klijentu“ i dodatno je nagrađena kao „firma godine“.

„Zadovoljstvo klijenata glavni je zadatak za društvo koje pruža usluge kao što je GRAWE. Ova ocjena potvrđuje naš rad i svjedoči o primjerenom zalaganju svih zaposlenih u trinaest zemalja u kojima poslujemo.“ izjavio je Generalni direktor GRAWE koncerna dr Othmar Ederer.
Austrijsko udruženje za marketing je 28. maja 2010. godine po četvrti put dodjeljivalo nagradu za najviši nivo dobijenih preporuka u oblasti finansijskog poslovanja austrijskim bankama, osiguranjima i štedionicama, koje su se istakle izuzetnom orijentisanošću prema klijentima. Ceremonija dodjele nagrade održana je u svečanoj sali austrijske Narodne banke u Beču. Sa tim je povezana dodjela nagrada kvaliteta za dobru ili odličnu orijentisanost prema klijentu. Na dodjeli nagrada govorio je i Dr. Ewald Nowotny, guverner austrijske Narodne banke, a učestvovalo je više od 150 predstavnika preduzeća visokog ranga.

„Recommender Award“ je dio jedne opsežne studije o finansijama, sprovedene po nalogu nezavisnog Austrijskog udruženja za marketing. Nagrada mjeri nivo preporuke i jedan je od najpreciznijih kriterijuma za ocjenjivanje zadovoljstva klijenata banke, osiguravajućeg društva ili štedionica. Institut za istraživanje tržišta Telemark Marketing ispitao je u prvom tromjesečju ove godine reprezentativni broj klijenata na temu banke, osiguranja i štedionice u zemlji. Broj intervjuisanih iznosio je 5.000 što je donijelo dobre rezultate kao i uključivanje najvećih austrijskih banaka, osiguranja i štedionica. Proširivanjem statističkih uzoraka pojedine direktne banke i posebna osiguranja kao i regionalni Instituti našli su se u oblasti ispitivanih finansijskih institucija. 

 

Saradnja GRAWE i CKB

01.08.2009

 

Plaćanje premije osiguranja putem trajnog naloga

 

GRAWE i Crnogorska Komercijalna Banka omogućili su svojim zajedničkim klijentima koji zaključe nove ugovore o osiguranju da premiju osiguranja plaćaju putem trajnog naloga. Kao i do sada, moguće je plaćanje premije jednokratno, polugodišnje, kvartalno i mjesečno. Uslov za ovu povoljnost je da budući klijent GRAWE-a ima otvoren račun kod CKB ili da to uradi neposredno prije zaključenja ugovora.

Pristupnicu za otvaranje trajnog naloga za plaćanje premije možete preuzeti u sekciji downloads.

 

GRAWE Award 2017
11/03/2017
News title

News teaser suspendisse potenti. Aliquam ultrices magna congue nibh sodales aliquam. Aenean euismod condimentum porttitor. Aenean et iaculis risus....

tj. osiguranje vozila, konsultant